tiistai 17. maaliskuuta 2015

SaiPan matsi ja baaripörräys

Oli tässä vähän puuhasteltavaa muuta eikä tullut raportoitua viime viikon baaripörräyksestä.

Sain teiltä paljon vinkkejä, etenkin Lappeenranta Facebook -ryhmässä, siitä missä kannattaisi katsoa SaiPan matsi. Hallille en mennyt vaan päätin katsoa miltä matsi näyttää baarin ruudussa.

Tuli vähän kiirus ja menin jokusen hetken myöhässä Pikku-Peteen. No höh! Siellähän SaiPa oli ikävästi jo häviöllä vastassaan HIFK. Eikä se peli valitettavasti paremmaksi muuttunut, vaikka aloin matsia katsomaan. 

Pikku-Petessä baarin isäntä


Ensimmäisen puoliajan tulos tuntui masentavan porukoita ja väki väheni Petestäkin. Paikka vaikutti ihan mukavalta. Aikani siellä maailmaa parantelin ja sitten lähdin käymään suositellussa Kukossa eli Old Cock:ssa. Satunnainen asustelija joutuu aina vähän miettimään baarien lempinimien kanssa, että ymmärtää mennä oikeaan paikkaan. Hieman jouduin kysymään opastusta näkemältäni taksikuskilta, kun en ihan suoraan osannut paikkaan kävellä. Lappeenrannassa taksitkin vielä osaavat seudun. Pari viikkoa sitten Helsingissä hyppäsin Rautatientorilla taksiin ja tahdoin Kisahallille. Kuski kysyi minulta, että onko se Mannerheimintiellä... En usko, että löytyy montaakaan helsinkiläistä, joka ei tiedä tasantarkkaan missä on kisahalli...

 Olin nähnyt Kukon kyllä aiemmin ulkoa, mutta reitti tosiaan oli vähän hukassa. Kukossa oli mukava henkilökunta ja iso screeni. Porukkaa oli tiistaina kovin vähän, mutta viikonloppuisin kuulemma väkeä piisaa. Pidän kaikista kana- ja kukkoaiheisista paikoista, kun minulla on ollut putiikki nimeltä Kananlento.

Kukon mukava mimmi
Matsi loppui 2 - 5 tappioon. Kaupunki tuntui kovin kuolleelta tuossa vaiheessa. Minulle suositeltiin baareista myös Toteemia tosi paljon ja sain opastuksenkin sinne. Baarihan oli tosi iso! No, eipä sielläkään porukkaa ollut tungokseen asti. Mutta tuli kuitenkin nähtyä tuokin paikka. Vähän tuli mieleen lännensaluuna, mutta se taisi olla tarkoituskin?

Toteemi vähän epätarkkana kuva. Ehkä kuvaajakin oli tässä vaiheessa "epätarkka"?

Oli tietysti ikävää, ettei Saipa voittanut. No, onneksi kuitenkin sitten loppuviikosta ryhdistäytyi ja pelasi itsensä jatkoon. Oli kaikesta huolimatta kiva nähdä nuo baarit. Hassua, että joku jopa tunnisti minut!

Kiitos ja terveisiä kaikille, jotka baaripörrätessä tapasin. Mukavia ihmisiä oli liikenteessä hiljaisena iltana. Ehkä minä vielä toistekin lähden pörräämään? Oishan noita baareja vielä jäljellä ja noissakin voisi toistekin käydä.

Sari, pörrääjä



Ei kommentteja: