torstai 5. maaliskuuta 2015

Baaripörräystä

Opiskelijana keskityn tietysti kiltisti opiskeluun ja baaripörräys on jäänyt vähemmälle. Jokunen aika sitten sentään piipahdin Teerenpelissä. Paikka vaikutti ihan mukavalta. No, tunnustetaan... kaksi kertaa kävin. Illalla en ole koskaan käynyt, joten en tiedä miten kansoitettu tuo paikka illemmalla tai viikonloppuna on.

Toisen kerran kotimatkalla piipahdin nopeasti Pikku-Petessä keskellä viikkoa iltapäivästä. Ikkunasta olen huomannut, että se taitaa olla sunnuntai-iltaisin aika täynnä, kun käy aikamoinen kuhina ovella.

Nyt minua kiinnostaisi, millaisia baareja Lappeenrannassa oikein on? Minne tämmöinen tätiopiskelija voisi mennä lasilliselle tai parille? Vai pitääkö kiertää ne kaikki läpi? Onko viikolla missään eloa?

Mukavaa viikonloppua!

Sari, varsinainen baaripörrääjä


Namm...







9 kommenttia:

jenni kirjoitti...

Big J`s bar tai Hemingways nautiskeluun, Ilona bailaamiseen :)

Sari kirjoitti...

Kiitos, Jenni! Hmmm... nyt pitää sitten yrittää löytää nuo baarit. Ilonan sijainnin tiedänkin. En vaan ole varma, voiko tämmöinen täti sinne mennä. Minkä ikäistä porukkaa siellä käy? Kovin nuorta?

En tosin ole mikään pystyynkuollut eikä oikein vanhusmusa iske.

Tatu Kosonen kirjoitti...

Kaupungin suosituin etkopaikka on Birra, mutta valitettavasti sen huomaa myös äänimaailmasta (paljon porukkaa, paljon meteliä). Jotain baarin tasosta kertoo se, että sieltä saa Leffeä hanasta (Leffe ei anna ko. oikeutta ihan kenelle vain, vaan tarkastaa paikan etukäteen).

Vieressä on toinen legendaarinen kapakka, Kolme lyhtyä (eli paikallismurteella "Lamppu"). Siellä on kerran viikossa jamit, siis livejazzia.

Kolmanneksi vinkiksi voisin antaa Hemingwaysin hotelli Cumuluksen alakerrassa. Se on yksi niitä paikkoja, joihin voi mennä seurueenakin - siellä voi nimittäin keskustella. Ja penkit ovat pehmeät. (y)

Tatu Kosonen kirjoitti...

... minun piti kirjoittaa Lampusta, että kerran kuukaudessa se jazz siellä soi. Ei nyt sentään kerran viikossa. Liian pieni kaupunki siihen. ;)

Sari kirjoitti...

Tatu, kiitos näistä vinkeistä. Pitää käydä noita katsomassa ja kytätä Lampun keikkoja.

Tatu Kosonen kirjoitti...

http://lappeenrantajazz.fi/

Sari kirjoitti...

Kiitos tuosta linkistä Tatu.

Unknown kirjoitti...

Kappas, entinen pomoni on eksynyt hoodeille :)

Sari kirjoitti...

No jopas! Hauska nähdä tuttukin täällä. Juu, täällä Lappeenrannassa olen tämän kevään ihmettelemässä.